Nabídka jídel


Hlavní jídlo


  • Svatební polévka s knedlíčky a nudlemi (1,3,9)
  • 200g Svíčková na smetaně, kynutý knedlík, brusinková obloha (1,7,9,10)
  • 100g  + 100g Vepřový a kuřecí řízek, bramborový salát nebo brambor (1,3,7,9)
  • 100g  + 100g Kuřecí steak se šunkou a sýrem a vepřový steak s nivou a čabajkou (7)
  • 100 g + 100 g Kuřecí a vepřové miňonky v marinádě zázvoru, kari, česneku a vína (3)
  • 200 g Vepřová panenka plněná sušenýma rajčaty a tyrolským špekem
  • 200 g Hovězí, vepřový, srnčí nebo jelení guláš nebo ragů, knedlík, pečivo ( 1,3,7)
  • 200 g Vepřová krkovička pečená, zelí, knedlík (1,3,7)
  • 100 g + 100 g Kuřecí a vepřový závitek plněný šunkou a sýrem (7)
  • 100 g Kuřecí závitek plněný šalvějí a tyrolským špekem  
  • 100 g Vepřový závitek s marinovanou švestkou a anglickou slaninou
  • 200 g Kuřecí nebo Vepřová kapsa plněná šunka, sýr a žampiony (7)

Teplý raut - chafing


  • Vepřové + Kuřecí miniřízečky ( můžou být i telecí ) (1,3,7)
  • Vepřové + Kuřecí miniondrášky (1,3,7)
  • Telecí medailonky v hříbkové-petrželkové omáčce (1,7)
  • Kuřecí stehýnka s gyros kořením nebo medovou krustou
  • Parmazánovo sezamové kuřecí nugetky (11)
  • Křidélka v pivním těstíčku s nivou (1,3,10)
  • Pikantní majonézová křidélka (3,7,10)
  • Kuřecí prsa na medu a chilli (1,3,)
  • Vepřový flamendr nebo katův šleh (1)
  • Pečená žebra na pivě (10)
  • Pomalu pečená krkovička na slanině, zázvoru, a černém pivu (10)
  • Pečené vepřové koleno nebo šunkové koleno
  • Hovězí, vepřový, srnčí nebo jelení guláš nebo ragů (1)
  • Restované nudličky z flank steaku s ústřicovou omáčkou a čerstvou zeleninou (1)
  • Hovězí stroganoff z vyzrálého roštěnce (1,7)
  • Hovězí stroganoff z roštěnce ala Silvia ( 1,7)
  • Vepřové nebo kuřecí minizávitky s hříbkovou omáčkou (1,7)
  • Steaky z lososa s baby rajčátky, bazalkou a bílým vínem (4)
  • Steaky z lososa se smetanovým sosem (4,7)
  • Candát s opečenýmí liškami a smetanovým přelivem (4,7)
  • Kachní prsa s glazovanýma cibulkami, červeným vínem a žampiony (1)
  • Kachní játra v anglické slanině
  • Špalíčky z vepřové panenky na zeleném pepři s přírodní šťávou (1)
  • Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta (1,7,10)
  • Šneky z vepřové panenky na jehle (1)
  • Minišpízky z kuřecího a vepřového masa, cibule, papriky
  • Vepřové a kuřecí medailonky v mozzarelovém kabátku (1,7,10)
  • Mexická pánev ( veganské jídlo ) 

Přílohy 


  • Vídeňské brambory se smetanou a restovanou cibulkou (7)
  • Opékané brambory
  • Lahůdkové brambory s petrželkou a máslem (7)
  • Bramboráčky (1,3,7)
  • Zeleninové rosti (1,3,9)
  • Jasmínová rýže
  • VIP zelenina s bylinkovým máslem (7)
  • Pečivo: banketky, celozrnné pečivo, chléb, minirohlíčky (1,3,7)

Studený raut


  • Nářezová mísa (1)
  • Sýrové plato na dřevěném prkénku (7,8)
  • Kuřecí roláda (3,7)
  • Vepřové roláda (3,7)
  • Tatarský biftek + topinky + česnek do misky (1,3,7,10)
  • Tatarák z lososa + opčená bagetka (1,10)
  • Masové předkrmy (1)
  • Sýrové předkrmy (7)
  • Drůbeží játra zabalená v anglické slanině
  • Plněné žampiony mozzarellou s anglickou slaninou (7)

Saláty


  • Těstovinový s grilovacím kuřecím masem (1,3)
  • Cikánský salát z vepřového masa, paprikou a pikantní majonézou (3)
  • Salát Havai s kuřecím masem (3,10)
  • Bramborový salát s majonézou nebo bez (3,9,10)
  • Řecký salát s olivami a balkánským sýrem (7)
  • Šopský salát s nivou (7)
  • Čínský salát s kukuřicí
  • Ledový salát s čerstvou zeleninou, balsamico, olivový olej
  • Salát Coleslaw (9)
  • Květákový salát skládaný s anglickou slaninou (3,7,10)
  • Kuřecí Caesar salát s opečenou houskou a parmazánem (1, 3,7, 10)
  • Čerstvý celerový salát se šunkou (7,9,10)

Seznam alergenů


1.   OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich (A- pšenice, B- žito, C- oves, D- špalda, E- kamut nebo jejich hybridní odrůdy)

2.  KORÝŠI a výrobky z nich

3.  VEJCE a výrobky z nich

4.  RYBY a výrobky z nich

5.  PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z nich

6.  SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich

7.  MLÉKO a výrobky z nich

8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich (A - mandle, B - lískové ořechy, C - vlašské ořechy, D - kešu ořechy,E - pekanové ořechy, F - para ořechy, G - pistácie, H - makadamie)

9. CELER a výrobky z nich

10.  HOŘČICE a výrobky z ní

11.  SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich

12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY (v koncentracích nad 10 mg, ml/kg, l jako SO2 )

13. VLČÍ BOB (lupina) a výrobky z něj

14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich